Iznajmljujete sobu ili stan u kome živite na AirBnB?

Prema podacima sa Netokracija sajta, u Beogradu trenutno ima preko 4.000 aktivnih izdavača na Airbnb-u, uz godišnji rast od oko 45%. Statistike pokazuju da je ova vrsta usluge veoma popularna i isplativa za turiste koji dolaze u Beograd, pa samim tim i veoma dobar način zarade za sve one koji iznajmljuju prostor na ovaj način.


Šta je AirBnB?


Reč je o online platformi koja spaja one koji su voljni da iznajme deo svog ili ceo prostor na kraći period, i goste koji traže smeštaj za pristupačnu nadoknadu, a ujedno bi da iskuse tipičan način života u stanu/kući u drugoj zemlji u kojoj borave poslovno ili privatno.


Iznajmite samo deo stana i ostvarite dodatnu zaradu


Značajan broj ljudi koji iznajmljuju prostor preko ovog servisa, iznajmljuju deo stana gde gosti mogu prespavati ili čak i ceo stan u kome žive kako bi imali dodatnu zaradu.

U tom slučaju, oni moraju da reše problem ličnih stvari koje se nalaze u stanu ili sobi koju izdaju, da bi gostima omogućili što bolje iskustvo i dobili što bolje preporuke.


Gde sa ličnim stvarima?


YouSpace servis već sarađuje sa oko 40 domaćina koji izdaju svoj prostor na ovaj način. Oni svoje lične stvari skladiše u sigurnom i obezbeđenom YouSpace skladištu da bi oslobodili i pripremili prostor za goste. Na ovaj način oni dobiju znatno više prostora u svom stanu, što im omogućava da se bave AirBnB uslugom i na taj način dodatno zarade.


Ako i vi iznajmljujete prostor preko AirBnB servisa ili želite tek da počnete ovu vrstu usluge, za vas smo pripremili specijalnu akciju gde umesto po standardnoj ceni od 499rsd po kutiji, možete dobiti četiri kutije za čuvanje stvari po ceni od 999rsd. Ovde možete videti šta sve staju u jednu kutiju: zimske stvari, zimske cipele, kao i šta drugi kažu o nama: Branislava Antović, Dejana Erić.


VISE INFORMACIJA